FIN

Palaute2


Palloiluhalli myös Facebookissa!

Puistolan Palloiluhalli
Tapulikaupungintie 4
00750 Helsinki
(09) 3462 511
info(at)palloiluhalli.fi

Hallipäällikkö Saara Schauman
puh. 040 720 2961

saara.schauman(at)palloiluhalli.fi


Linkkejä

Tapanilan Urheilutalosäätiö
Tapanilan Urheilukeskus
Helsingin Kiipeilykeskus

Taustaa

Puistolan Palloiluhallin markkinointitunnus kuvastaa uusiutuvaa ja raikasta pelipaikkaa. Sen on suunnitellut Heli Miinin.

Tunnuksessa voit nähdä tennishallin kattokaaren ja ulos talvisin kohoavan ylipainehallin siluetit. Toisaalta vihreä-keltaisessa kaaressa on raikas mailan kehän muoto. Kaaren liike on dynaaminen ja siinä voi melkein nähdä pallojen lentävän tarkasti maaliinsa.

Puistolan Palloiluhalli

Puistolan Palloiluhalli (viralliselta nimeltään Puistolan Tennis- ja Palloiluhalli Oy) on perustettu vuonna 1990. Hallikiinteistön omistaa Lateppo Oy, jonka osakekannan omistaa Tapanilan Urheilutalosäätiö. Säätiö ylläpitää Puistolan Palloiluhallin lisäksi Tapanilan Urheilukeskusta ja Helsingin Kiipeilykeskusta.

Päärakennus

Kiinteässä hallissa on neljä velour-pintaista tenniskenttää. Päärakennuksessa on lisäksi kuusi sulkapallokenttää. Sulkapalloa voi käyttää myös jumppa- sekä tanssitunteihin.

Sosiaalitilojen lisäksi hallissa on neuvottelutila, kahvila ja myymälä sekä golfsimulaattori. Hallin kokonaispinta-ala on 4 250 m2. Hallilla on 40 autopaikkaa, joiden lisäksi käytettävissä on viereisen lukion parkkipaikka.

Ylipainehalli

Helsingin kaupungin kanssa solmittiin vuoden 2007 lopulla pitkäaikainen vuokrasopimus hallikiinteistön maapohjasta (n. 12 000 m2).
Uusi sopimus teki mahdolliseksi laajennushankkeen,  jonka ensi vaiheessa vuonna 2008 valmistui neljä uutta ulkokenttää (yksi kentistä on hiekkatekonurmipintainen, kolme on pinnoitettu Green Set –pinnoitteella. Viimeksi mainitut kolme kenttää on katettu ylipainehallilla, jonka pinta-ala on n. 2000 m2. 

Yksi ylipainehallin tenniskentistä on varustettu myös sulkapallokäyttöön, joten sulkapallokenttiä ylipainehallissa on neljä. Ylipainehalli valaistaan epäsuoralla valolla, joka on erityisen hyvä sulkapalloa ajatellen.   

Lisätietoa palloiluhallista

Muista painaa "Lähetä"-painiketta lomakkeen lopussa.

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite (et voi lähettää lomaketta ilman sähköpostiosoitetta)
Haluan tietoa palloiluhallin
Laji, josta haluan lisätietoa
Lisätietoa (päivä- ja lukumäärät, sisällöt ym.)